Garant

Notranja vrata Garant

Notranja vrata Garant, katera najdete v naši raznoliki ponudbi so:

  • standardna, za ljubitelje gladkih vrat,
  • design, za ljubitelje modernih linij,
  • profilirana, za ljubitelje belo lakiranih vrat,
  • stilna, za ljubitelje, ki želijo združiti tradicijo z modernim pridihom.
  • steklena, za ljubitelje svetlih prostorov drsna, za optimalen izkoristek prostora in
  • funkcijska oz. namembnostna, za boljše in varno počutje (protipožarna, varnostna, zvočno-izolativna, dimnotesna, vrata za temperaturno zaščito, vrata za zaščito pred vlago, vrata za zaščito pred sevanjem).
  • dvokrilna, za zapiranje širokih površin in večjih premikov

Novosti

Standardna notranja vrata

V liniji “Standardna notranja vrata” lahko najdete kvalitetna lesena vrata različnih površin. Izbirate lahko med površinami, kot so furnir, beli lak, CePaL in Dekor. Naša standardna vrata so modernega zaobljenega videza in daje veliko izbiro različnih svetlobnih izrezov, sredic in funkcijskih značilnosti.

Design notranja vrata

V liniji “Design notranja vrata” lahko izbirate med programi AURA, CORONA in VRATA Z INOX VSTAVKI. V programu AURA najdete različne tipe vrat iz skrbno izbranih furnirjev. V programu CORONA Vam predstavljamo modne CePaL površine. Program INOX VSTAVKI pa še dodatno izpopolnjuje omenjena programa z elegantnimi INOX letvicami.

Profilirana notranja vrata

Ljubitelji kvalitetnih belo lakiranih vrat lahko izbirajo med elegantnejšim programom RIVA in tradicionalnima programoma COMO in NEAPEL.

 Stilna notranja vrata

Z brezčasno obliko in uravnoteženo strukturo se stilna notranja vrata harmonično spajajo v uravnotežen življenjski stil.

Steklena vrata

Pustite svetlobi v vaš dom, z našimi steklenimi vrati. Odločite se med standardnimi ali design kaljenimi stekli.

Drsna vrata

Drsna notranja vrata so sodoben sistem, ki omogoča zelo dober izkoristek prostora. Do danes so bile klasične rešitve drsnih vrat neestetske, slabše funkcionalnosti in niso optimalno izkoriščale prostora.

Funkcijska vrata

Vaše stanovanje naj bo varno in zaščiteno. Funkcijska notranja vrata bodo služila posebnemu namenu.